חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

לנקרי ואח' נ' אל-כל סחר בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום קריות
42944-05-12
11.2.2013
בפני :
לובנה שלאעטה חלאילה

- נגד -
:
יניב לנקרי
:
1. אל-כל סחר בע"מ
2. אל כל אלקטרוניקה בע"מ נגד הנייד בקופסא בע"מ (צד ג')

פסק-דין

פסק דין

הצדדים לתיק זה הסמיכו את ביהמ"ש ליתן פס"ד לא מנומק, לפי סע' 79א לחוק בתי המשפט, התשמ"ד – 1984, תוך שסוכם ביניהם כי תקרת הפיצוי המקסימלית, כולל הוצאות משפט, תעמוד ע"ס של 7,000 ₪.

כן הוסכם בין הנתבעות לצד ג', כי החלוקה ביניהן תהא, בשיעור של 50 % - 50%, מכל סכום שייפסק.

לאחר שעיינתי היטב בכתבי הטענות של הצדדים על נספחיהם, לאחר שבחנתי את טענותיהם ולאחר שלקחתי בחשבון שיקולים של דין ושיקולים של פשרה החורגים מדלת אמותיו של המשפט המהותי, אני פוסקת לתובע סכום כולל של 4,000 ₪.

הנתבעות 1 ו -2 ישלמו לתובע, ביחד ולחוד, סך של 2,000 ₪ מתוך סכום זה. צד ג', תשלם סך של 2,000 ₪. החיובים של הנתבעות מחד ושל צד ג' מנגד, הם נפרדים.

סכומים אלה ישולמו תוך 30 יום מהיום, שאם לא כן ישאו הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום ועד ליום התשלום המלא בפועל.

המזכירות תמציא את פסה"ד לצדדים.

ניתן היום, א' אדר תשע"ג, 11 פברואר 2013, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>